IĞDIR / MERKEZ - Zübeyde Hanım Özel Eğitim Anaokulu

Kas

TÜM MESAİ ARKADAŞLARIMIZIN VE GELECEĞE YÖN VEREN ÖĞRENCİLERE IŞIK TUTAN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

Kas

OKULUMUZZA YENİ KAMELYA YAPTIRDIK. KAMELYAMIZI YAPAN SİNAN ÜNAL BEYEFENDİYE TİTİZ ÇALIŞMASI VE İŞÇİLİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.TÜM ÖĞRENCİ VELİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE HAYIRLI OLSUN:)

Sevgili Zübeyde Hanım Özel Eğitim Anaokulu Ailemiz ve değerli paydaşlarımız,

Çocuklarımızın geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini sağlayan bir eTwinning projesine başlıyoruz: "Becerikli Eller."  Ortağı olduğumuz bu projede, minik kalplerin ve yaratıcı zihinlerin büyümesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Proje katılımcısı öğretmenimiz Emre Kuru, proje programı boyunca etkinlikleri sınıfında sürdürecek.

"Becerikli Eller," çocuklarımızın el becerilerini geliştirmeye odaklanan bir girişim. Projemizde çocuklar, el işi becerilerini keşfetmek, geliştirmek ve paylaşmak için eğlenceli ve eğitici etkinliklere katılacaklar.

Neden "Becerikli Eller"? Çünkü el becerileri, çocukların ince motor yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olurken aynı zamanda özgüvenlerini artırır. El işi, işbirliği ve problem çözme becerilerini teşvik ederken çocukların özgün düşünme yeteneklerini destekler. Bu projede çocuklarımız, el becerilerini kullanarak özgün eserler yaratmanın keyfini çıkaracaklar.

"Becerikli Eller Projesi" ile çocuklarımızın yaratıcı potansiyellerini keşfetmelerine yardımcı olacak, el becerilerini geliştirecek ve öğrenmeyi eğlenceli bir deneyim haline getireceğiz. Bu projede ailelerimizin ve çocuklarımızın katılımı önemlidir. Birlikte, çocuklarımızın "becerikli elleri" ile geleceğe daha güvenli ve yaratıcı adımlar atabiliriz.

Birlikte büyümenin ve öğrenmenin ne kadar güzel bir deneyim olduğunu görmekten büyük bir mutluluk duyacağız.

Haz

KURUM ZİYARETLERİMİZ KAPSAMINDA IĞDIR ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULUNU ZİYARET ETTİK. ATALYÖLERİ GEZEN ÖĞRETMENLERİMİZ KURUM İŞLEYİŞİ HAKKINDA BİLGİLENDİ. KURUM İŞBİLİĞİNE VERDİKLERİ ÖNEMDEN DOLAYI ÖZEL EĞİTİM MESLEK OKULU İDARECİLERİ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

OKULUMUZ BİR ÖZEL EĞİTİM OKULU OLARAK ÖZEL EĞİTİM BÜNYESİNDE BULUNAN TÜM KURUMLARINI ZİYARET ETMEYE DEVAM ETMEKTEDİR. BU KAPSAMDA ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU GEZİLEREK BİLGİ ALINDI. KURUM İŞBİRLİĞİNE ÖNEM VEREN VE BİZİ AĞIRLAYAN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

VELİ ZİYARETELERİMİZE BU SEFER DE ÖĞRENCİMİZ MUHAMMED TAHA ALTINTAŞ AİLESİYLE DEVAM EDİYORUZ.

May

VELİ ZİYARETLERİMİE ÖĞRENCİMİZ AYAZ BULMUŞ'UN AİLESİYLE DEVAM EDİYORUZ.